Logo-Quick-Clean
Zakelijk

Zeer tevreden over Schoonmaakbedrijf Quick & Clean

Wij zijn zeer tevreden voor de schoonmaak van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean. Mijn vader wilde namelijk een goed schoonmaakbedrijf in de buurt vinden dat zijn bedrijfspand goed schoon zou kunnen maken. 

Erg veel schoonmaakbedrijven in de buurt

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar een goed schoonmaakbedrijf bij ons in de buurt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een tal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Schoonmaakbedrijf Quick & Clean ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over de vele diensten die het bedrijf aanbiedt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg grondig en zeer snel schoonmaakt. Ook staat er op de website vermeld dat zij voordelige prijzen hanteren voor de schoonmaak. Dit sprak ons bedje erg aan waardoor mijn vader besloot om contact met echte brief op te nemen. 

vloerreiniging

Schoonmaakbedrijf Quick & Clean is een absolute aanrader 

Toen mijn vader contact met het bedrijf opnam werd hij erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. Na het gesprek besloot mijn vader om dit bedrijf in te huren voor de schoonmaak van zijn bedrijfspand. Het bedrijf heeft het bedrijfspand nu een aantal keer schoongemaakt en mijn vader is erg tevreden met het resultaat. Daarom raad het het bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goed schoonmaakbedrijf in de buurt van Ede.