Bedrijven en Bedrijfsleven

Welk onboarding programma neemt u heel veel werk uit handen?

Een onboarding programma is wat ik moest gaan opzoeken online omdat er een aantal nieuwe medewerkers waren aangenomen in ons bedrijf en hoge piefen waren op zoek naar de makkelijkste en meest efficiënte manier om mensen in te kunnen werken. Ik had in eerste instantie geen benul van wat een onboarding programma inhield maar dat veranderde snel nadat ik op de website successfulatwork.nl aan kwam. Het onboarding programma gaat over het thuis voelen op de werkplek, het nieuwe talent optimaal te benutten, een inwerkprogramma plus, met als doel om van nieuwe medewerkers snel insiders te maken. Dat klinkt natuurlijk al heel erg leuk. Een onboarding programma moet een positieve indruk maken op de nieuwe medewerker, deze dient zich welkom te voelen, het verhoogt de productiviteit en de persoon is meer betrokken en blijft daardoor langer. Het onboarding programma duurt 100 dagen, want volgens de site bepalen deze 100 dagen het succes van de nieuwe medewerker. Wat levert het onboarding programma op voor het bedrijf? Het vraagt minder aandacht op deze manier van de leidinggevende en de collega’s die zich niet hoeven bezig te houden met het inwerken van de nieuwe medewerker. De medewerker blijft langer betrokken en het scheelt op deze manier dus ook tijd en geld. U kunt ook gaan voor een kant en klaar boarding programma die alleen nog voor de eigen organisatie hoeft te worden aangepast. Dit doet u met de onboarding app van Successful@work en dan een standaard sjabloon gebruiken. Er wordt online uitgelegd hoe het werkt met dit programma. De elementen van een onboarding proces bestaan uit een warm welkom, elkaar direct ontmoeten, de organisatie en de praktische zaken. De trial is gratis en daarna kost het vanaf 69 euro per nieuwe medewerker, er zijn dan een onbeperkt aantal programma’s, u kunt een eerder programma weer gebruiken. Natuurlijk doe je het allemaal samen met het inwerken van een nieuwe medewerker maar dit programma zorgt ervoor dat het allemaal een stuk sneller gaat.

Het onboarding programma, het is echt een goudmijn!

Wat is ons bedrijf blij dat we aan dit programma hebben mee gedaan. De nieuwe medewerkers zijn zo goed ingewerkt en het is allemaal zo goed opgezet, snel gegaan maar zo efficiënt! Echt een godsgeschenk als ik het zo mag zeggen. Echt zeer de moeite waard om dit een kans te geven.

Wilt u uw medewerkers ook de beste start geven?

Doe dan eens gek en neem een kijkje op deze site omdat:

  • Het programma een echte hulp is in uw bedrijf.
  • Uw nieuwe medewerkers zich snel op hun gemak voelen.
  • Het u veel werk uit handen zal nemen.

Gewoon eens een keer een kijkje nemen. Mijn leidinggevende is heel erg tevreden net als de rest van de collega’s met dit programma. Het is echt een uitkomst, of u nu een klein of een groot bedrijf heeft, dat maakt dus niet uit. Allemaal heel duidelijk en mooi opgezet dit programma! Kijk daarom vandaag nog even op de site om te zien wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden. Komt u er niet uit, dan kunt u altijd even een mailtje sturen. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *