vitaliteitsprogramma voor bedrijven
Bedrijfsfitness

Vitaliteitsprogramma voor bedrijven en alleen maar voordelen

Je wilt iets doen, de een en de ander raakt ziek of krijgt een burn-out. Je wilt iets doen en dan kom je iets handigs tegen genaamd vitaliteitsprogramma voor bedrijven. Dit kan je helpen dat je meer energie krijgt op de werkvloer en dat je als bedrijf harder gaat werken. Want elke keer dat er mensen de ziektewet in gaan, betekent dat er niet gewerkt kan worden en dat betekent geen winst voor jouw bedrijf. Voor een keertje kan het gebeuren maar als het te veel gebeurt dan moet er iets gedaan worden aan het probleem. Gelukkig kan Iboya van Iboya Training jou verder helpen met dit probleem.

vitaliteitsprogramma voor bedrijven

Wat is vitaliteit?

Iboya verzorgt dat er vitaliteitsprogramma voor bedrijven is voor bedrijven die merken dat er te vaak te veel mensen ziek zijn. Dit hoeven niet alleen maar lichamelijke ziektes te zijn, maar het kunnen ook mentale/geestelijke ziektes zijn zoals een burn-out. Als je dit weet te voorkomen bij jouw medewerkers dan zorgt dat ervoor dat je minder onnodige kosten hebt aan ziektekosten en kan er meer werk gedaan worden. Het is ook fijn dat je lichamelijk minder problemen hebt als je op oudere leeftijd komt waardoor je fijn in de pensioen gaat en je langer kan doorwerken als je dat leuk vindt.

Wat is vitaliteit? Dat is een verzamelwoord voor logisch energie gebruik. Je leert hierdoor dat je lichamelijk als geestelijk tot rust komt en dat je sneller erachter komt of je wel lekker voelt of niet. Aan de hand van een paar oefeningen kom je daar snel genoeg achter.