Stressreductie
Zakelijk

Veel stress door mijn drukke job

Ik merkte door mijn drukke job al even dat ik last had van nekstijfheid. In het begin dacht ik dat dit gewoon kwam omdat ik slecht geslapen had, maar toen ik deze weken aan een stuk had, wist ik gewoon dat er meer aan de hand was. Mijn vriend gaf me aan dat dit waarschijnlijk van de stress was. Hij raadde me aan hier iets aan te laten doen, door middel van stressreductie en gaf me dit adres van deze persoon mee, hiermee had hij al goede ervaringen gehad.

Stressreductie

Hoe was dit voor mij?

Ik wist niet goed wat ik hiervan kon verwachten. Ik vertrouwde het niet helemaal. Ik geloofde wel dat mijn vriend er veel aan had gehad, maar misschien was dit ook gewoon omdat hij dit geloofde? Omdat mijn vriend hier zo tevreden over was, dacht ik dan maar om het ook even uit te proberen. Had niet zo veel te verliezen door een behandeling uit te proberen. Toen ik binnenkwam bij deze persoon, was ze zeer vriendelijk en luisterde ze ook echt naar mijn klachten. De behandeling was een beetje vreemd voor mij, aangezien ik dit helemaal niet gewoon was. Toch vond ik wel dat het op het einde echt deugd had gedaan. Ik sliep een heel stuk beter dan voordien. Daarom besloot ik ook om meteen een aantal behandelingen te bestellen bij deze persoon, aangezien ik dit zalige gevoel van ontspannen spieren en goede nachtrust wel wil bewaren. Daarnaast wil ook werken aan de kern en bekijken hoe ik de stress als oorzaak kan wegnemen of doen zakken, maar voorlopig is dit voldoende. Kortom, wanneer je ook last ondervindt van stress, dan kan ik zeker aanraden om er iets aan te laten doen, aangezien je anders een risico loopt op verdere escalatie.

Stressreductie