tolk
Zakelijk

Tolk, wil jij er een?

Als jij een congres of groot internationaal evenement wilt organiseren heb je uiteraard een tolk nodig. Je kunt ook een tolk nodig hebben als je een gesprek hebt met een buitenlandse relatie als jullie beide geen zelfde taal spreken. SIGV Tolken en Vertalers Coöperatie U.A. staat voor jou klaar als je een tolk nodig hebt. Je kunt erop vertrouwen op een uitgebreide database van professionele tolken en persoonlijke dienstverlening. 

Op locatie

De tolken verzorgen met grote regelmaat en naar alle tevredenheid professionele tolken op locatie. Ze zorgen er graag voor dat de opdracht op basis van talencombinatie en vakjargon altijd matcht met een van de tolken. Het is belangrijk dat de tolkers goed overheen kunnen en goed de taal spreken van de klanten. 

tolk

Welke talen? 

Ze hebben heel veel soorten tolken waardoor super veel talen gesproken kunnen worden. Ze hebben meer dan 100 talen waar ze een tolk voor hebben. Ze hebben tolken voor Afrikaanse landen maar ook voor Europeanen. Verder zijn er zoveel talen tot hun beschikking dat je eigenlijk altijd terecht kunt bij dit bedrijf voor een tolk, ideaal toch? Daarom is dit bedrijf goed voor jou. Als jij een groot internationaal bedrijf hebt en vaak in gesprek komt met mensen uit verschillende landen die geen taal hebben die overeenkomt met de jouwe kun je het best naar dit bedrijf. Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen met mensen die de taal kunnen vertalen en jou kunnen helpen met een gesprek? Neem dan een kijkje op de site. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *