tweedehands horeca stoelen en tafels
Zakelijk

Tips bij het kopen van tweedehands horeca stoelen en tafels

Wil je graag tweedehands horeca stoelen en tafels kopen voor je horecazaak? Het grootste voordeel van tweedehands horeca stoelen en tafels is natuurlijk dat ze vaak goedkoper zijn dan nieuw meubilair. Daarbij kunnen ze wel van hoge kwaliteit zijn. Toch zijn er wel een aantal punten waar je op moet letten bij het kopen van tweedehands horeca stoelen en tafels. In dit artikel geven wij je drie tips.

tweedehands horeca stoelen en tafels
  1. Check het meubilair goed

Tweedehands horeca stoelen en tafels zijn in de meeste gevallen al eerder gebruikt en kunnen daardoor ook beschadigd zijn. Controleer het meubilair daarom voor aankoop goed op eventuele beschadigingen en mankementen. Niet altijd zijn ze direct zichtbaar, dus test de stoelen ook uit en kijk ook goed onder het tafelblad.

  1. Bepaal of de meubelen nog opgeknapt moeten worden

Natuurlijk kun je ook tafels en stoelen kopen die beschadigd zijn. Je bent dan vaak nog net iets goedkoper uit en met een opknapbeurt kun je ze weer mooi maken. Bedenk echter wel dat dit ook kosten met zich meebrengt. Bereken deze kosten van tevoren, tel ze op bij de prijs van de stoelen en tafels en bepaal of je ze deze totale prijs waard vindt.

tweedehands horeca stoelen en tafels
  1. Koop bij een winkel of webshop

Je kunt tweedehands meubilair bij een particulier kopen, maar bij winkels en webshops ben je vaak meer verzekerd van kwaliteit. Je hebt een plek om naar terug te gaan en soms heb je zelfs garantie. Koop je tweedehands horeca stoelen en tafels daarom bij een winkel of webshop en niet bij een particulier.