toughtechnics logo
Techniek

Tip voor goede metaalbewerking in Nijmegen

Ik ben sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Een van industriële machine in mijn magazijn was kapot gegaan. Daarom ging ik ook op het internet op zoek aan metaalbewerking Nijmegen om een goed bedrijf te vinden die de machine zou kunnen maken. 

Terecht gekomen op de website van Tough Technics

Toen ik op het internet op zoek ging naar metaalbewerking Nijmegen kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven bij mij in buurt dat metaalbewerking aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Tough Technics mij het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die mij erg aansprak. Daarom besloot ik ook om contact op te nemen om de werkzaamheden die er verricht moeten worden te bespreken. 

metaal

Zeer tevreden over het werk dat Tough technic heeft verricht 

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. We hebben het uitgebreid gehad over de werkzaamheden die er verricht moeten worden en wat dit eventueel zou kosten. De prijs die het bedrijf hanteerde sprak mij erg aan waardoor ik besloot om de machine door Tough Technics te laten repareren. Het bedrijf ging al erg snel aan het werk en heeft erg goed werk verricht. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Tough technics.