VDH Safes
Zakelijk

Tip: VDH Safes

Via VDH Safes is er een enorm assortiment te vinden aan kluizen. Deze zijn er in diverse soorten en maten. Voordeel is dat je online alles kan zien en eventueel ook kan bestellen. Wil jij liever naar de showroom komen, dan is dat ook geen enkel probleem. De showroom is van maandag t/m donderdag geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om een betreffende kluis te bestellen en te leveren. Je kan ervoor kiezen om dit door twee monteurs van dit bedrijf te laten doen. Maar ook transport met een transportbedrijf, op een pallet, is geen enkel probleem. Kies je er voor om deze aankoop zelf op te halen, ook dat is geen enkel probleem. Hiervoor moet je wel bij het magazijn in Barendrecht zijn.

VDH Safes

Geweldige service bij VDH safes

Omdat wij al een tijd van plan waren om een nieuwe kluis aan te schaffen, zijn wij bij dit bedrijf terecht gekomen. In de showroom zagen wij al diverse modellen staan en dat maakte het uitkiezen juist zo moeilijk. Daarom hebben wij de nodige informatie aan een vriendelijke medewerker gevraagd.

Het model waarna wij op zoek waren was niet zo heel groot. Deze konden wij makkelijk in onze auto vervoeren en dat hebben wij dan ook gedaan. Nu hebben wij gekozen voor een klein model, maar in de toekomst zal een groter model zeer welkom zijn.