Logo Ayto Promo
Promotiemateriaal

Tip om bedrijfskledingen te borduren

Ben je op zoek naar bedrijfskleding borduren omdat je jouw naam en of logo wilt laten borduren op jouw bedrijfsaankleding? Dan ben je voor een goede service en kwalitatief werk bij Ayto Promo aan het juiste adres. 


Waarom kiezen voor Ayto Promo?  

Bij Ayto Promo werken gepassioneerd en ervaren team die veel liefde heeft in het werk dat zij uitvoeren. De specialisten maken gebruik van speciale technologie voor het borduren waardoor dit op de best mogelijke manier gedaan wordt. Als je jouw bedrijfskleding borduren zal jouw bedrijf een nette en professioneel indruk achterlaten op de klant. Dit komt omdat geborduurde logo’s er veel netter uitziet en daarom een professioneel uitsluiting hebben. 

Het vuil worden van de bedrijfskleding 

Afhankelijk van de branche waarbinnen je werk kan de kleding van de werknemers flink vuil worden. Als de kok zul je namelijk regelmatig vlekken in de kleding hebben en wanneer je bij voorbaat weet dat de kleding vuil zou worden is borduren wellicht de beste optie. De kleding zal namelijk vaker en waarschijnlijk op hogere temperaturen gewassen moeten worden om de vlekken eruit te krijgen. Wanneer de leiding vaak gewassen wordt en dit op hoge temperaturen gedaan wordt zal dit slecht zijn voor de opdruk. Als je de bedrijfskleding laat borduren zal dit probleem worden verholpen omdat het geborduurde ontwerp langer meegaat en kwalitatief zal blijven stralen. Neem voor meer informatie over het bedrijf en over de dienst die het bedrijf aanbiedt een eens kijkje op de website van Ayto Promo.