Geen categorie

Tijdelijke oplossing als kantoor

Het kan zijn dat je op het punt komt dat je huidige kantoorpand verbouwd wordt, of dat je nog geen kantoorruimte hebt. In dit geval heb je een tijdelijke oplossing nodig voor het verrichten van je werkzaamheden. Nu is er natuurlijk de optie om de werkzaamheden thuis voort te zetten, maar dit is niet altijd mogelijk. In dit geval zijn er ook andere opties die gebruikt kunnen worden als je kantoor. Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn.

Flex-kantoren

In de tijd van nu zijn er vele kantoren waar flexplekken te vinden zijn. Dit zijn plekken die je kunt huren als werkplek. Deze werkplekken zijn zo ingericht dat je alleen je laptop mee hoeft te nemen en aan het werk kan. In dit kantoor zijn er meerdere plekken die je kunt kiezen om te zitten. Je huurt als het ware een stukje werkplek in het kantoor. 

Een tijdelijke kantoorunit

Als het kantoor verbouwd wordt, kun je ook een tijdelijke kantoorunit plaatsen dichtbij het huidige kantoor. Naast het kantoorpand wordt dan een container geplaatst die gebruikt kan worden als kantoorruimte. Op het moment dat het huidige kantoorpand van alles is voorzien, zoals de gevelreclame die je als gevelreclame in Apeldoorn van een afstand kan zien, is er de mogelijkheid om de kantoorcontainer weer weg te halen.

Een vergaderruimte

Dit is misschien niet ideaal, maar wel zeker een mogelijk om in te werken. Ook van vergaderruimtes zijn er namelijk genoeg hier in de omgeving. Hierbij huur je een vergaderruimte voor het aantal mensen die je op kantoor hebt. Het voordeel van een vergaderlocatie is dat zij vaak ook de mogelijkheid hebben voor teambuilding activiteiten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *