schuldhulp bedrijven Alkmaar
Zakelijk

Schuldhulp bedrijven Alkmaar

Wanneer het nodig om schuldhulp bedrijven Alkmaar in te gaan schakelen, dan ben je bij Oxyz aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft al meerdere ondernemingen van de ondergang gered. Ook ons bedrijf is door dit bedrijf bijzonder goed geholpen. Vooral op een moment toen wij ons bedrijf wilden gaan sluiten in verband met faillissement. Onze laatste strohalm was de hulp inschakelen van dit schuldsaneringsbedrijf en dat was een hele goede zet van ons.

Hilleke Eikelboom is de adviseur van dit bedrijf die ons bijzonder goed heeft geholpen. Zij heeft ervoor gezorgd dat wij onze deuren van ons bedrijf niet definitief hebben moeten sluiten.

schuldhulp bedrijven Alkmaar

Goede schuldhulp bedrijven Alkmaar

Zoals ik hierboven al had gemeld hebben wij een doorstart kunnen maken en hoefde wij ons bedrijf niet te sluiten. Gelukkig hebben wij op tijd een adviseur erbij gehaald en deze heeft van het begin tot nu ons bedrijf bekeken en waar nodig de juiste veranderingen aan gebracht.

Een belangrijke reden dat wij meer schulden dan inkomsten hadden was ons inkoop beleid. De medewerkers die hiervoor waren aangesteld gaven meer uit dan dat er binnen kwam. Je kan wel begrijpen dat dit niet de juiste manier van inkopen doen is. Gelukkig zijn daar u andere maatregelen voor getroffen en dat is te merken aan ons inkomen. Vanaf het moment dat Hilleke Eikelboom, de adviseur van Oxyz, ons bedrijf heeft geholpen, gaan de zaken bijzonder goed.