Sealmachine
Bedrijven en Bedrijfsleven,  Geen categorie

Ruimtebesparend verpakken

In veel gevallen is een doos een goed middel om producten te verpakken, nadeel van een doos is alleen dat ze veel ruimte in beslag nemen op een pallet of in het magazijn. Door gebruik te maken van een sealmachine, verpak je als het ware het product ook maar neemt dit veel minder ruimte in beslag. Het is perfect als je artikelen op moet slaan, maar geen dozen ervoor wilt gebruiken. Tevens is het sealen van producten ook minder kostbaar dan ze in dozen te verpakken.

Kies de machine die je wenst

Natuurlijk heb je bij het kiezen van een sealmachine de keuze wat voor machine je neemt, of beter gezegd welke doet wat je ermee wilt gaan doen. Een machine direct achter een productielijn is ideaal, op deze manier heb je geen omkijken meer naar het inpakproces na het produceren. Een goede afstemming van de folie is wel nodig, wanneer je verschillende producten in moet sealen. De folie is essentieel, is de folie te strak of te breed dan krijg je niet het optimale resultaat.

Sealmachine

Temperatuur van de folie

Om een goed resultaat te krijgen tijdens het sealen is de temperatuur van de folie van groot belang, te koude folie krimpt niet goed om je product heen. Maar wanneer de folie veel te heet wordt, is de kans aanwezig dat de folie tijdens het krimpen scheurt en zo het product niet goed meer beschermd. Wanneer je gaat werken met een sealmachine is het verstandig en belangrijk om dit perfect op elkaar af te kunnen stemmen voor het gewenste resultaat.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *