Ondernemers en Particulieren

Op zoek naar kunststof klapkratten?

Dan bent u bij boxpall Benelux BV aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in kunststof producten, zoals bijvoorbeeld kunststofpalletboxen, kunststof pallets of kunststof klapkratten. Wij bieden onze producten aan in meerdere maten, met zowel een passive lock zowel als een active lock. Op onze website zijn foto’s te vinden van elk product, zowel als de precieze literinhoud en formaat van elk krat. Zijn er nog onduidelijkheden, of heeft u eventuele vragen? Neem dan gerust contact op. Wij helpen graag met het wegnemen van onduidelijkheden. 

Kunststof klapkratten: Dé oplossing voor transport

Bent u op zoek naar een gemakkelijke oplossing om producten te vervoeren, zonder kartonnen dozen te gebruiken die u niet constant kan hergebruiken? Dan is een kunststof klapkrat ideaal voor u! Op de heenweg nemen ze evenveel ruimte in als een normaal krat van kunststof, en op de terugweg zijn ze in te klappen en gemakkelijk weg te bergen, zodat er meer goederen mee kunnen worden genomen in transport. Handig toch? Helaas is het niet mogelijk om deze kratten op te stapelen, dus is het voor transport ook handig om een kijkje te nemen bij onze stapel- en nestbare kratten. Met deze kratten kan u meer goederen meenemen, maar nemen meer ruimte in met opslag. Indien gewenst, is advies van ons altijd mogelijk voorde beste oplossing!

Onze kunststof klapkratten zijn geschikt voor de industrie, denk bijvoorbeeld aan:

  • Opberging van onderdelen
  • Transport
  • Opbergen van levensmiddelen (mits deze verpakt zijn)

Bij elk klapkrat op onze website staat het maximale laadvermogen vermeld, zodat u gemakkelijk kan inschatten welke lading geschikt is voor uw klapkrat. Heeft u de kratten uitgeladen? Vouw ze dan gemakkelijk op. Zelfs in grote aantallen nemen onze kunststof vouwkratten aanzienlijk minder ruimte in. 

Onze kunststof klapkratten worden aangeboden in verschillende voormaten, met verschillende inhoud. Bij elk product staat specifiek vermeld waarvoor deze geschikt is. Zo kan u gemakkelijk uw keuze maken. Heeft u echter een krat nodig van een specifieke afmeting? Wees niet bang om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het vinden van een oplossing! 

boxpall: Voor uw kunststof producten

boxpall is een bedrijf gespecialiseerd in kunststof producten zoals kunststof klapkratten, palletboxen, fruitkisten of bijvoorbeeld hygiëneboxen. Omdat niet ons gehele assortiment staat vermeld op onze website, kan u altijd contact opnemen, ook al staat het product waar u naar op zoek bent er niet tussen. Zo hopen wij bij boxpall u goed van dienst te kunnen zijn!

Bent u dus op zoek naar kunststof klapkratten, bakken of boxen? Neem gerust een kijkje op onze website. Ook bieden wij accessoires aan voor de kratten die wij aanbieden op onze website, zoals bijvoorbeeld dolly’s, deksels en bedrukking. 

Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij hanteren gunstige prijzen, met betrouwbare kwaliteit. Selecteer de producten waar u interesse heeft op onze website, en ontvang vervolgens een vrijblijvende offerte. Het is mogelijk om persoonlijk contact te krijgen met een medewerker.

Naast ons aanbod, vind u op de website van boxpall ook aanbiedingen op onze producten, en informatie over vakbeurzen waarop wij aanwezig zijn.

Daarom zijn wij boxpall: Voor uw kunststof producten!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *