Logo-Shiraz
Zakelijk

Mooie bureaustoelen van Giroflex

Wilt u op echte Zwitserse vakmanschap zitten. Dit kan op de bureaustoelen van Giroflex. De makers van de Giroflex stoelen hebben al 140 jaar ervaring in het maken van stoelen. In het begin maakte ze op grote schaal houten stoeltjes. In begin 20e-eeuw heeft de zoon van de eigenaar de eerste stoel gemaakt met vering. Hierom de naam Giroflex (draaien & meegeven). In de loop van de jaren hebben ze steeds  het voortouw genomen in kwaliteit van stoelen en technieken. Bij Giroflex krijgt u de beste stoelen die ergonomisch compleet zijn doorgedacht. Inmiddels hebben heeft Shiraz 20 modellen te koop van Giroflex. De stoelen van Shiraz zijn van de beste kwaliteit. Dus zoekt u mooie bureaustoelen van hemelse kwaliteit. Kijk dan op de website van Shiraz.

Fijne stoelen voor zo’n prijs

Ik heb een tijdje geleden heb ik alle bureaustoelen vervangen door goede, nieuwe van Shiraz. Ik ben erg blij met de Giroflex stoelen. Mijn werknemers zijn ook erg blij met de nieuwe stoelen. Mijn werknemers werken nu veel beter en ze zeggen dat ze meer werkplezier ervaren. De showroom van Shiraz zit mooi in elkaar en ik heb alles kunnen uitproberen en kon ze gelijk bestellen. Ik zou Shiraz zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar mooie bureaustoelen.

kantoormeubilair

Meer weten over de diensten en producten van Shiraz

Wilt u meer te weten komen over de diensten en mogelijkheden van Shiraz. Neem dan een kijkje op de website van Shiraz. U kunt met al uw vragen terecht bij de werknemers in de showroom of via de telefoon.