logo
Zakelijk

Minder telefoonkosten met VoIP-bellen

Wilt u ook minder betalen voor bellen. Dit kan door middel van VoIP-bellen. Dat houdt in dat je belt via de internet connectie, dus dan hoef je geen extra telefoonlijn aan te leggen en dat scheelt een hoop geld. Dat scheelt je op nationaal vlak 30% en op internationaal vlak soms wel 70% van je kosten. Naast telefonie regelt HostedXL ook de hosting van uw website en databases. U hoeft zo nooit meer zorgen te maken over of uw website wel goed runt. Verder is de website dan veel beter beveiligd tegen SQL-injecties, DDOS, Malware en DOS aanvallen. 

telefonie-oplossingen

Mijn ervaring met HostedXL

Ik heb een online webshop en het is noodzaak dat hij goed loopt en altijd goed bereikbaar is. Ik was te bang om het zelf te doen, dus heb ik het laten doen door de experts van HostedXL. Na een jaar loopt mijn site nog altijd perfect en krijg ik steeds meer klanten. Naast dat hij goed loopt heb ik nu een grotere database waar ik alles mooi in kan zien. Als er iets niet klopt kan ik dat gelijk heel makkelijk zien. 

Mooie website

HostedXL beschikt over een hele mooie en overzichtelijke website, waar u alle informatie vindt die u zoekt. Ook beschikken ze over een blog op hun website met al het laatste nieuws over Hosting, telefonie, internet en beveiliging.

Meer te weten komen over HostedXL

Als u meer wilt weten over HostedXL en hun diensten kan dit op de website ook kunt u bellen of een mailtje sturen.