Zakelijk

Manualise

Manualise is een bedrijf, die een goed handleiding kan schrijven voor diverse producten. Al voor vele grote bedrijven hebben zij handleidingen gemaakt. Denk hier bij aan de Akzo, Akai en nog veel meer andere bedrijven. Tevens kan dit bedrijf ook ondersteuning bieden aan het schrijven van technische documentatie. Hier is het mogelijk dat er medewerkers van dit bedrijf, aanschuiven op de bedrijfsvloer. Natuurlijk is het online ondersteunen ook geen enkel probleem. Vooral in zeer drukke periodes kunnen veel bedrijven wel een extra handje hulp krijgen. Door het snel schakelen van deze medewerkers is een klus zo geklaard.  

Manualise ontwikkeld handleidingen

Ons bedrijf heeft regelmatig de hulp van dit bedrijf ingeschakeld. Vooral wanneer er weer een nieuw product bij ons van de band af is gerold, is het belangrijk dat hier een duidelijk handleiding bij komt. Waar wij ook zeer te spreken over zijn, is dat dit bedrijf onze handleidingen ook kunnen vertalen. Vooral voor de producten die naar het buitenland gaan is het fijn dat er in diverse talen een beschrijving bij zit. Op deze website staat precies vermeld hoe dit allemaal in zijn werk gaat en wat de kosten hiervan zijn.

Vaak koop je een product in een winkel en kom je thuis met de vraag hoe het eigenlijk werkt. Voor producten met een stekker is het vaak wel duidelijk, maar het wordt een heel ander verhaal als je een kast in elkaar moet zetten. Gelukkig is dat met een duidelijke tekening een klus die je zelf makkelijk kan oplossen.