Geen categorie

Kaaswinkels op Facebook.

Kaas is een populair product in Nederland. Het wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt om een kaasplankje van te maken of om op brood te eten. Er zijn veel verschillende soorten kaas, jonge kaas, oude kaas en veel speciale soorten. Iedereen heeft hierin zijn of haar eigen voorkeur en vind iets anders lekker. Veel mensen doen vaak online van tevoren wat onderzoek over wat ze precies willen halen en waarvoor ze hier terecht kunnen. Daarom is het als kaaswinkel belangrijk om jezelf online goed op de kaart te zetten. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van social media platformen, zoals Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van een Facebookaccount voor kaaswinkels?

Facebook is een social media platform dat bijna iedereen tegenwoordig wel kent. Jong en oud maken er gebruik van. Het platform is makkelijk om te gebruiken. Het kan gebruikt worden om foto’s, filmpjes, tekst of een combinatie van beiden te plaatsen. Mensen kunnen deze bericht en gemakkelijk liken, delen en hierop reageren. Door op Facebook te plaatsen over de verschillende soorten kaas die de kaaswinkel te bieden heeft krijgen de klanten een duidelijk beeld van het assortiment waar de kaaswinkel over beschikt. Het voordeel hiervan is dat de mensen met een specifiek doel naar de winkel kunnen komen en niet nog ter plekke hoeven te beslissen wat zij willen. Daarnaast kan het ook zorgen voor meer klanten wanneer mensen de kaas winkel toevallig zijn tegengekomen op Facebook.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht Kan hierbij ondersteunen door vragen te beantwoorden van mensen die de kaaswinkel zijn tegengekomen op Facebook. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de verschillende soorten kaas, de levertijden, allergieën of de voorraad. De chatspecialisten zullen de binnen komende vragen binnen 30 seconden oppakken de klanten verder helpen. Daarnaast kunnen ze ook klanten die interesse hebben en vragen om een advies doorverwijzen naar de kaaswinkel zelf. Dit kan zorgen voor meer bezoekers en bestellingen. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u klaar staat om de vragen van klanten te beantwoorden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *