Geen categorie

Interieurontwerpers merken deze fouten in slaapkamerdecoratie altijd op

We weten het meteen als we een geweldige hotelkamer binnenlopen: alles is perfect geproportioneerd, het bed is minutieus opgemaakt en de verlichting werpt een zachte gloed op aantrekkelijk en functioneel meubilair. Het vloerkleed heeft de ideale zachtheid onder blote voeten en het artwork is opvallend maar niet overweldigend. Hoteliers bouwen hun kamers zo moeiteloos in, maar hoe moet je je slaapkamer beton cire slaapkamer thuis inrichten?

Het kan neerkomen op een paar decoratiefouten die ontwerpers altijd opmerken wanneer ze de slaapkamers van klanten binnenlopen. Van het negeren van rommel tot het niet aanpakken van sfeerverlichting, deze kleine fouten kunnen een enorme impact hebben op de algehele look en feel van een kamer. We hebben enkele van de beste interieurontwerpers in de branche aangeboord om de fouten te delen om koste wat kost te vermijden in slaapkamerontwerpen.

Het verkeerde vloerkleed kiezen

Hoewel het misschien niet zo belangrijk lijkt als de grootte van het bed, heeft de grootte van jouw vloerkleed in verhouding tot uw inrichting en meubilair een effect op het ontwerp. Wees niet bang om groot te worden – kies een vloerkleed dat aanzienlijk groter is dan je bed. Wanneer je comfortabel aan alle kanten uit bed op je vloerkleed kunt stappen, heb je de juiste maat gevonden.

Kleuren

Wanneer je je meubelmaten hebt opgemeten en er voldoende loopruimte in je slaapkamer beton cire slaapkamer is, is het tijd om je op kleur te concentreren. Kies een kleurenschema dat goed bij elkaar past zonder te botsen. Ontspannende kleuren kunnen net zo geruststellend zijn als neutrale tinten, dus zoek een statement-ondertoon waardoor je je rustig voelt, zoals dit prachtige saliegroene beddengoed, en kies een decor dat daarbij past.

Opberg ruimte

Als je nachtkastje in je beton cire slaapkamer  geen opbergruimte heeft, stapelen de dingen zich op en ontstaat er een onnodige romme. Het is het beste om nachtkastjes te hebben met lades voor boeken, opladers en andere benodigdheden. We proberen alleen nachtkastjes te gebruiken met laden met ingebouwde opladers, zodat er niet veel blootliggende snoeren zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *