Prowise bord
Zakelijk

Het gebruik van een Prowise bord

Sinds een aantal jaar maken steeds meer organisaties gebruik van de digitale hulpmiddelen, zoals het Prowise bord. De kans is groot dat je ooit al eens van het Prowise bord hebt gehoord. Daarentegen kan het natuurlijk ook zo zijn dat deze term nog compleet nieuw voor je is, of dat het nog niet helemaal duidelijk is waar deze term nou eigenlijk voor staat. Geldt dit ook voor jou? Dan hoef je jezelf hier absoluut niet voor te schamen, je bent zeker niet de enige. Echter, toch wordt het bord de laatste jaren steeds meer gebruikt. Een Prowise bord wordt bijvoorbeeld gebruikt om presentaties te geven. Daarnaast kiezen steeds meer scholen ook voor dit digitale bord.

Prowise bord

Het gebruik van het digibord op school

Tegenwoordig kiezen steeds meer scholen voor het digibord. Dit komt doordat het op dit moment mogelijk is om gemakkelijk een laptop aan te sluiten en hierdoor een goede les te geven. Daarnaast worden deze borden ook gebruikt om informatieve films op afspelen. Hierdoor hangt in bijna iedere school minimaal één digitaal bord. In veel gevallen zijn de borden van Prowise. Dit komt doordat het door middel van dit bord ook mogelijk is om geluid op een professionele manier af te spelen. 

Prowise bord

Het Prowise bord in de vergaderruimte

De kans groot dat je ooit al eens een vergaderruimte hebt gezien met een Prowise bord. Het voordeel van dit bord is dat het mogelijk is om hier een duidelijke pitch op te geven. Daarnaast wordt dit bord veel gebruikt om een vergadering te leiden. Door middel van de handige tools van Prowise is het mogelijk om jouw vergadering tot in de puntjes voor te bereiden en succesvol te laten verlopen.