Geen categorie

Groenproject realiseren

Als het gaat om een groenproject realiseren zijn drie dingen belangrijk: het ontwerp, de aanbestedingsvorm en de manier waarop het project technisch wordt gerealiseerd. Bij BTL zitten al deze drie competenties in het bloed. Bij het maken van het ontwerp gaat het er om dat de wensen van de opdrachtgever zo goed mogelijk worden verwerkt. Maar voldoende aandacht voor de technische uitvoering is ook vereist. Anders loop je het risico dat bij het groenproject realiseren iets wordt gemaakt dat weinig kans van overleven heeft. Daar zal op den duur niemand blij mee zijn.

Aanbesteden

Bij een groenproject realiseren is de wijze waarop dat gebeurt erg belangrijk voor het eindresultaat. Elke opdrachtgever wil dat zijn project in een zo kort mogelijke tijd wordt gerealiseerd. Een goede uitvoering staat of valt met de juiste manier van aanbesteden. Bij BTL is veel ervaring in een groenproject realiseren in verschillende aanbestedingsvormen. Van elke aanbestedingsvorm zijn de voor- en nadelen bekend. Door BTL in te schakelen om je te assisteren bij de wijze van aanbesteden weet je zeker dat jouw groenproject realiseren optimaal verloopt. Daarbij wordt gestuurd op planning en budget om de risico’s te beheersen.

Uitvoering

Een groenproject realiseren is alleen op een succesvolle manier mogelijk als er gebruik wordt gemaakt van experts. Bij BTL zijn die experts aanwezig. Er worden in de ontwerpplannen projectdoelen gesteld en daar wordt praktisch en resultaatgericht naartoe gewerkt. Om te garanderen dat er tijdens het groenproject realiseren volgens de juiste visie wordt gehandeld kan BTL ook de directievoering voor zijn rekening nemen. Een andere manier om de ervaring op een praktische manier in te zetten is de begeleiding als toezichthouder te doen. Door op deze wijze van begin tot eind betrokken te zijn bij een groenproject realiseren wordt het beste resultaat behaald.