Zakelijk

Goede voornemens voor 2020: een cursus volgen

Hoe staat het ervoor met jouw goede voornemens voor 2020? Misschien denk je er wel over na om iets nieuws te leren of om je te specialiseren. In dit artikel deel ik een aantal interessante cursussen, aangeboden door trainingsbureau Learnit. Ben je dus op zoek naar een leuke cursus? Lees dan vooral verder!

Cursus social media

Ik hoef je niet te vertellen dat social media anno 2020 hélemaal hot is! We zijn massaal te vinden op platforms als Facebook, Instagram en YouTube en dit is ook bedrijven niet ontgaan. Veel bedrijven verplaatsen hun promotieactiviteiten naar social media en daarom zijn ze steeds vaker op zoek naar specialisten op het gebied van social media. Wil jij alles weten over social media? Schrijf je dan in voor een cursus social media!

Cursus zoekmachineoptimalisatie

Naast een cursus social media is ook een cursus zoekmachineoptimalisatie tegenwoordig erg populair. Met een cursus zoekmachineoptimalisatie, ook vaak SEO genoemd, leer je alle kneepjes van het vak als het gaat om hoger komen in de zoekmachine van Google. Dankzij de digitalisatie wordt SEO steeds belangrijker voor bedrijven en daarom is het verstandig om een cursus seo te volgen. Wil je meer weten over de cursus SEO? Neem dan eens een kijkje op de website van Learnit.

Naast de cursus social media en de cursus seo zijn er natuurlijk nog meer interessante cursussen beschikbaar. Je vindt ze op de website van Learnit.