stevig gehard glas
Veiligheid

Gehard glas bestellen bij JLM glas

Gehard glas bestellen bij JLM glas dit kan je al doen voor een relatief goedkope prijs. In sommige gevallen volstaat glas ook dat niet gehard is, denk hierbij aan de raampjes van een kast of dergelijke. Als je ervoor kiest om gehard glas van dezelfde dikte te kopen dan is dit 5x zo sterk dan gewoon glas. Dit glas is vele malen beter voor de veiligheid en gaat dus minder snel kapot. Hierdoor voel jij je ook een stuk veiliger in je huis en kan je met een gerust gevoel gaan slapen. Voor inbrekers is het namelijk zeer lastig om binnen te dringen in een huis dat gehard glas heeft. Er is is niet alleen enkel gehard glas je hebt ook glas dat dubbel of driedubbel glas is. Dit is dus nog vele malen steviger. Ook is het nog steeds mogelijk om hier doorheen te kijken. 

veiligheids glas

Eigenschappen van gehard glas

Het gehard glas bestellen bij JLM glas is een goede keuze als je naar gehard glas op zoek bent. Dit glas heeft een aantal andere eigenschappen dan gewoon glas. Dit komt doordat het glas op een andere manier gemaakt is. Gaat het geharde glas toch kapot dan heeft het een andere werking dan normaal glas. Dit glas gaat kapot in veel meer kleine stukjes. Deze stukjes zijn vele malen minder scherp en makkelijker om op te ruimen. Ook zorgt dit glas dat er minder verwondingen ontstaan. Daarnaast komt er minder snel een sterretje of barst in de ruit. Deze kan namelijk veel beter tegen schokken en een groot verschil in temperatuur. Het is dus ook vele malen veiliger dan gewoon glas doordat het in kleine stukjes breekt. 

glazen ramen

Gehard glas bestellen bij JLM glas voor winkels

Gehard glas bestellen bij JLM glas is ook mogelijk voor winkels. Voor winkels werkt het heel goed tegen inbraken. Vooral als er veel waardevolle spullen in de winkel staan is het handig het met gehard glas te beveiligen. Voor een inbreker is het bijna onmogelijk om door dit glas heen te komen doordat het zo sterk is. Als ze wel door het glas heen komen dan duurt het vaak zo lang dat het te gevaarlijk voor ze wordt en dat ze weg gaan. Het is dus zeker voor een winkel verstandig om glas aan te schaffen dat zeer sterk is. Als de inbrekers door hebben dat er gehard glas in de winkel zit wordt er meestal niet eens geprobeerd om in te breken.