logo_rondomwerk
Zakelijk

Erg tevreden over het re-integratietraject van Rondom Werk

Ik ging een aantal dagen geleden op het internet op zoek naar re-integratietraject voor een van mijn werknemers. Deze werknemer had namelijk geen plezier meer in het werk dat hij voor mij verrichte.

Vitaalteam

Terecht gekomen op de website van Radom Werk 

Toen ik op het internet op zoek ging naar re-integratietraject kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat dit aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rondom Werk mij absoluut het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg goed en bevat zeer veel informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf de persoonlijke aandacht naar zowel werkgever als werknemer erg belangrijk vindt. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Zeer tevreden over de begeleiding van Rondom Werk 

Tijdens het kennismakingsgesprek hebben we de situatie uitgelegd en wilde het bedrijf ons erg graag helpen. Nadat we een aantal gesprekken hadden gehad besloten we om een nieuwe baan voor mijn werknemer te zoeken. Rondom Werk had al erg snel een nieuwe baan voor hem gevonden waar hij het nu erg naar zijn zin heeft. Daarom zijn we ook allemaal erg tevreden over Rondom Werk. Ik raad het bedrijf daarom ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een goede loopbaanbegeleiding of een re-integratietraject.