windscherm
Zakelijk

Een windscherm aanschaffen

Wanneer je van plan bent om een windscherm aan te schaffen, neem dan een kijkje op de site van Xterior. Hier is namelijk een zeer uitgebreid assortiment te vinden. Afhankelijk naar waar je op zoek bent, is het hier wel te verkrijgen. Zo is het mogelijk om schermen te bestellen met de naam van jouw bedrijf, maar ook zonder naam is er genoeg keuze. De verschillende kleuren, maar ook de maten zijn hier allemaal te vinden.

Omdat wij aan vervanging toe waren van onze parasols, zijn wij bij dit bedrijf terecht gekomen. Voorheen hadden wij modellen staan die je in diverse tuinen ziet staan. Niet echt modellen die geschikt waren om op een terras van een horecabedrijf neer te zetten.

windscherm

Stevig windscherm gekocht

Ondanks wij een niet zo een groot terras hebben is hier een stevige parasol wel op zijn plaats. Helemaal toen er laatst, met een klein zuchtje wind deze omviel. Normaal geen probleem, echter deze keer wel. Want juist op dat moment zaten mensen op het terras te genieten van een kopje koffie en gebak. De parasol viel precies op deze tafel, met als gevolg dat alles over de kleren van deze mensen was gevallen.

Sinds kort hebben wij een nieuw en een bijzonder stevig model staan. Deze kan met geen mogelijkheid meer omvallen. Voordeel is dat iedereen hieronder heerlijk kan zitten en geen last meer van de zon of regen heeft. Dankzij Xterior wordt er gretig gebruik gemaakt van ons terras.