online brochure
Zakelijk

Een bladerbare PDF als online brochure; hoe werkt dat?

De drukkosten worden steeds hoger. U wenst steeds meer, omdat het een professionele brochure moet zijn. Om de kosten te bedrukken is een online brochure een goede optie. U betaalt een vast bedrag per online brochure en vanaf dat moment kunt u de online brochure naar iedereen toe sturen. Dit is vaak ook gewoon een bladerbare versie alleen dan in een modern jasje gestoken. Het is niet alleen een moderne keuze, maar u vermijdt ook de hoge drukkosten. Bent u er klaar voor om een voordelig alternatief te gaan. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die een online brochure te bieden heeft. Op het internet zijn vele voorbeelden te vinden.

online brochure

Een online brochure biedt veel mogelijkheden.

Een bedrijf dat volledig gespecialiseerd is om een schets om te zetten in een online brochure is Digitaalpubliceren.com. Op het moment dat u een brochure bij ons om laat zetten, kunnen zij ook geluid integreren en bepaalde links actief houden. Zo kunt u meerdere functies toevoegen in uw bladerbare PDF. Wilt u bijvoorbeeld achtergrondmuziek toevoegen of via een stuk tekst doorverwijzen naar een samenwerkingspartner? Het kan allemaal in een online brochure. Het is zoveel meer dan alleen een brochure maken.  Heeft u de online brochure snel nodig? Bij Digitaalpubliceren.com hanteren zij een levering binnen 24 uur.

De service van DigitaalPubliceren.com

Bekijk goed dat u nergens aan ‘kleine’ lettertjes vast zit. Dat het bedrijf waar u de brochure laat omzetten uw brochure als voorbeeld mag houden of dat zij informatie mogen overnemen. Dit alles heeft te maken met de online media strategie van uw bedrijf. Digitaalpubliceren.com is niet alleen het adres voor het omzetten van een online brochure, maar zij helpen u ook graag bij het aanpakken van de online marketing. Bedenk goed wat uw doelstellingen zijn en wat u graag wilt bereiken met uw brochure. Is het alleen informatie verschaffend of ook een manier om beter in beeld te komen bij nieuwe klanten? U kunt vrijblijvend met het bedrijf contact opnemen en zij staan u graag te woord.

online brochure

De kosten van een online brochure

Krachtige online documenten hebben als voordeel dat ze volledig reclamevrij worden aangeleverd en dat het op elk mobiele apparaat te openen is. U kunt de bladerbare PDF volledig in eigen huisstijl maken en het kan worden voorzien van geluid en links. Heeft u in gedachten om een YouTube of Vimeo filmpje erin te verwerken? Het kan allemaal bij een online brochure. Voor slechts 60 euro is de bladerbare PDF voor u gemaakt!