Foodpakketten
Zakelijk

Drie soorten foodpakketten voor elke smaak

Een kerstpakket is moeilijk uit te zoeken omdat mensen zo kunnen verschillen. Een van je medewerkers is misschien dol met een fles wijn maar de ander heeft er wellicht een hekel aan. Met foodpakketten zit je echter altijd wel goed. Foodpakketten zijn gevuld met eten maar dit is echt in de breedste zin van het woord. Je kunt een foodpakket vullen met:

  • heerlijke delicatessen uit een specifiek land: Italië en Spanje zijn bijvoorbeeld populair.
  • borrelhapjes die mensen kunnen serveren als ze bezoek krijgen met de feestdagen
  • allerlei snacks en snoep voor een rustige avond op de bank.
  • een doos met chocolaatjes.
Verschillende thema's

Een thema voor je pakket

In ieder geval is het altijd leuk als een foodpakket een thema heeft. Dit thema kan bijvoorbeeld Italië zijn. Je stopt dan allerlei lekkere worstjes in het pakket maar ook pizzakruiden, pasta en misschien een goed stuk Italiaanse kaas. Hetzelfde kun je natuurlijk doen met andere landen. Maar ook een kleurenthema kan in de smaak vallen. Kies dan bijvoorbeeld een pakket met allerlei producten met blauwe verpakkingen. Zo ziet het eruit als een prachtig geheel. Het thema kan natuurlijk ook gerelateerd zijn aan een specifieke manier van eten. Kies voor een vega, vegan of glutenvrij kerstpakket. 

Voor iedereen

Chique of laagdrempelig

Kies altijd of je dure, deftige producten wil geven of juist dingen in het pakket wil stoppen waarmee mensen lekker op de bank kunnen hangen. Allebei is prima, maar het vergt wel een ander soort pakket.