Zakelijk

Digitaal inzicht in je bedrijf

Ben jij het ook zo zat alle administratie van het hele bedrijf handmatig bij te houden of niet meer te weten wat je nu precies met welke collega besproken hebt? Raak je telkens al je aantekeningen of belangrijke papieren kwijt en heb je geen inzicht meer in het gehele planningsoverzicht van je bedrijf? Zie je door de bomen het bos niet meer en kun je wel wat hulp en overzicht gebruiken bij het bijhouden van alle werknemers informatie, cijfers, gemaakte afspraken en urenregistratie en beschikbaarheid van het personeel? Waarom probeer je dit dan niet digitaal?

Als we Nostradamus als voorbeeld nemen, zien we dat zij een enorm handige personeelsplanning software hebben gecreëerd, die zowel via de pc als in app vorm te gebruiken is. Niet alleen jij al werkgever hebt alle benodigde informatie bij elkaar die je nodig zou moeten hebben, maar ook je al werknemers. Zoals je al verwacht kun je hier bijvoorbeeld al de personeelsplanning op vinden, maar hiernaast is het ook erg handig te gebruiken voor diverse andere punten, zoals bijvoorbeeld een afspraak in te plannen of een actie toe te wijzen aan één van je collega’s. Zodra jij iets in de software aanpast, zullen je werknemers of collega’s hier meteen een digitale melding van binnen krijgen. Ook is het enorm makkelijk met elkaar te communiceren of belangrijke punten aan te kaarten door middel van een actiepunt te plaatsen. Reageer meteen op de melding en het wordt in een duidelijk gespreksoverzicht weergeven. Wil je iets later aanpassen? Geen probleem, je collega’s zullen meteen een nieuwe melding doorkrijgen en zien waarop ze moeten anticiperen. 

Wat zijn de punten van de dag? Waar moet meer focus op worden gelegd? Welke taken staat er vandaag voor ieder individu op het programma? Log in en zie alles in no-time in het hiervoor bedoelde overzicht!