School concept
Zakelijk

De lesstof beter snappen dankzij leermiddelen basisonderwijs

Als lerares ben ik altijd op zoek naar interessante leermiddelen basisonderwijs, omdat ik het mijn leerlingen zo leuk mogelijk wil maken op school. Ik gebruik in mijn lessen graag middelen waarmee ik op een creatieve manier de lesstof beter kan laten doordringen. School Concept is mijn favoriete plek om inspiratie voor leermiddelen op te doen.

Leermiddelen basisonderwijs

Creatief en origineel

De leermiddelen basisonderwijs van School Concept vind ik erg origineel en interessant. Ze hebben leermiddelen voor verschillende vakken in het assortiment zoals biologie, Engels, muziek en rekenen. Dankzij School Concept kan ik de leerlingen spelenderwijs kennis laten maken met deze onderwerpen en ik vind het enorm leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen. De leermiddelen zijn zeer geschikt voor alle groepen in het basisonderwijs en ik heb ook al positieve feedback ontvangen van andere docenten en zelfs van de ouders van leerlingen.

Kleurrijk en vrolijk

Leermiddelen

Ik vind de leermiddelen van School Concept erg fijn omdat ze mooi zijn vormgegeven. Zo heb ik bijvoorbeeld voor het vak rekenen (wat voor veel van mijn leerlingen een struikelblok is) een breuken-set en rekenkaarten in vrolijke kleurtjes besteld. Door deze kleurrijke en vrolijke vormgeving kan ik de aandacht van mijn leerlingen veel beter bij me houden. Dit maakt het uitleggen van de lesstof ook meteen een stuk makkelijker. Ik merk dat de kinderen het vak rekenen nu veel beter snappen dankzij de extra leermiddelen die ik heb gebruikt. Ik ben er dus zeer tevreden over. Ben jij ook werkzaam op een basisschool en ben je op zoek naar interessante leermiddelen basisonderwijs om de lessen wat op te leuken? Bekijk dan snel de website van School Concept!