Geen categorie

De keuze is reuze bij pwakkerman.com

Ja hoor het is zover! Jullie gaan trouwen en nu zoek je een mooie pen om bij het gastenboek te leggen Dat moet vanzelfsprekend op deze bijzondere dag wel een pen zijn in stijl en niet zomaar eentje uit de supermarkt. Je hebt dan de keuze uit verschillende soorten pennen zoals onder andere vulpennen, balpennen, fineliners en rollerbal pennen. Eigenlijk veel meer keuze dan dat je in eerste instantie zou vermoeden. Het is dan fijn wanneer je daarvoor terecht kunt bij een speciaalzaak. Daar weten ze waar ze over praten en adviseren ze jou goed. Je kunt dan zelf ook even voelen hoe de pen in de hand ligt. Dat is zeker erg belangrijk wanneer je denkt hem daarna nog veel te zullen gaan gebruiken.

Liever online

Wil je deze aankoop liever online doen dan zou je ervoor kunnen kiezen om dit bij www.pwakkerman.com/nl te doen. Een vulpen kopen via www.pwakkerman.com is echt aan te raden. Zij hebben een mooi en groot assortiment van verschillende merken pennen en wat zeker net zo belangrijk is een topservice. Wij horen wel eens zeggen: “maar een pen is toch gewoon een pen?” dat is dus iets wat echt niet waar is. Je kunt echt het verschil wel merken wanneer jij een goede pen in je handen hebt.

Welk merk kies je voor?

Heb je er al over nagedacht welk merk pen je zou willen? Je kunt bijvoorbeeld een Parker kopen. Dit merk staat al jarenlang bekend om de goede kwaliteit tegen een goede prijs. De vulpen van Parker is er al sinds 1894. In dat jaar heeft George Safford Parker de eerste vulpen uitgebracht. Ondertussen zijn er al verschillende uitvoeringen van vulpennen gekomen maar het is ooit begonnen met de Lucky Curve. Het doel wat Goerge Safford Parker had is een systeem bedenken wat lekvrij is. Dat is hem met de Parker pen zeer zeker gelukt

Een ander mooi en goed merk is Mont blanc. Wanneer je een Mont blanc vulpen kopen gaat dan heb je een pen met klasse! Dat straalt het merk Mont blanc ook echt uit. Mont blanc heeft niet alleen vulpennen maar zoals de meeste andere merken hebben die ook en ruim assortiment aan vulpotloden, balpennen en ander schrijversbenodigdheden.

Wil je een mooie pen voor reserve, want er kan altijd iets misgaan, kijk dan eens voor een lamy balpen.  Net zoals de andere mooie top merken hebben ook zij een ruim assortiment en heb je echt een juweeltje in handen.

Misschien een leuke tip! Laat jullie namen en trouwdatum in de pen graveren. Zo hebben jullie direct een mooi aandenken aan deze bijzondere dag en vergeet jouw partner jullie trouwdag niet zo gauw.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *