Zakelijk

De app die mijn slordige-ik het leven redde

Tot voor kort ben ik overgestapt naar een nieuwe app van pepperflow, planning and control. Deze app heeft mij regelrecht uit mijn benarde, ongestructureerde, ongeorganiseerde leven gerukt. Je kan dus wel zeggen dat ik blij ben met deze app. Ik zal je alles vertellen wat je moet weten over de app.

Met de app heb ik digitaal teksten kunnen schrijven die ik makkelijk terug heb kunnen lezen en waar ik voor een latere terugblik ook commentaar op kon leveren. Dit is super makkelijk en snel wat tegelijkertijd ook online gebeurt. Hierdoor heb ik gelijk een eindproduct kunnen maken dat hoogwaardig is.

Met de app heb ik al mijn financiën op een rijtje kunnen zetten. Deze synchroniseerde namelijk heel makkelijk met mijn financiële systemen, waardoor ik met een handomdraai ook alle financiële data in documenten kon zetten. Ideaal wanneer je een huis wilt kopen en de hypotheker vraagt om al je financiële zaken!

De kers op taart was toch wel dat ik er grafieken en tabellen bij kon zetten, waardoor alles extra professioneel overkwam. Dit kwam, omdat de app ook een functie heeft die alle indicatoren en statistieken haalt vanuit andere plekken.

Waar ik ook blij verrast mee was is dat ik voor werk ook een aantal dingen kon doen met de app. Niet alleen het maken van de teksten, het bewerken van de financiën en het maken van grafieken was handig voor werk, ik kon er nu ook managementinformatie mee genereren dit was simpel te doen met pins en filters die de app al had klaarstaan.

Om de app compleet te maken heb ik ook om een update verzoek gevraagd. Met deze update verzoek kon ik namelijk meer uit de app halen dan de standaard versie. Hiermee werd het nog makkelijker om documenten te bewerken samen met collega’s!

Dus ben je ook iemand die structuur en organisatie nodig heeft in het leven, dan is deze app wellicht wel iets voor jou!