Zakelijk

Containerverhuur bij Gebr. Vermeer Transport

Wanneer je op zoek bent naar een container dan zou ik zeker Gebroeders Vermeer Transport aanraden. Niet alleen bieden ze containerverhuur aan voor opslagcontainers, ook is het mogelijk om kantoor, magazijn en werkplaatscontainers te huren. Zelf was ik op zoek naar een stevige container waar ik wat spullen in kon opslaan door een verhuizing. Omdat deze verhuizing wel een tijdje in beslag zou gaan nemen en ik wel spullen nodig zou hebben ben ik voor de magazijn container gegaan. Hierdoor kon ik gebruik maken van handige stellages waarbij ik ook overzichtelijker mijn spullen kwijt kon. Bij Gebr. Vermeer Transport is containerverhuur gewoon ongelooflijk makkelijk. Desgewenst kunnen ze de container zo aanpassen naar je eigen wensen en zelf nog eens voorzien van reclameblokken.

 Hoe verliep het contact?

Het contact met Gebr. Vermeer Transport verliep soepel. Op de website is makkelijk te vinden welke verschillende opties voor de containers er zijn. Zo kan je rustig de afbeeldingen bekijken en bepalen welke container het beste bij je situatie past. Een offerte is zo aangevraagd via de website. Ook zijn de andere contactmogelijkheden makkelijk te vinden. Het fijne aan het contact is dat er vaste aanspreekpunten zijn en korte lijntjes. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op een antwoord. Ik zou zelf voor containerverhuur Gebr. Vermeer Transport zeker aanraden.