Zakelijk

Boekhouden snel geregeld

Gezien het feit dat btw aangifte deze in België met grote regelmaat gedaan dient te worden door ondernemers is het zeker handig als je daarmee niet meer vanaf nul hoeft te beginnen en gebruik kunt maken van de gegevens die je reeds tijdens het boekhouden hebt opgeslagen.

Laat het door een professional doen

Boekhouden is een specialistische zaak die niet voor iedereen weggelegd is. Daarom kun je als ondernemer er ook voor kiezen de boekhouding over te laten aan een externe boekhouder of er iemand voor in dienst nemen. Als je ervoor kiest een geautomatiseerd systeem zoals Yoursminc te gebruiken om de boekhouding bij te houden heb je er zelf ook altijd toegang tot maar kan een ander persoon deze, ook op afstand, voor je bijhouden.

Diverse programma’s binnen het systeem

Met Yoursminc krijg je niet alleen een boekhoudprogramma tot je beschikking maar ook een facturatieprogramma en een CRM systeem. De onderdelen staan allemaal met elkaar in verbinding zodat je de gegevens ook onderling kunt uitwisselen en kunt opvragen.

Ook voor het maken van facturen

Met het facturatieprogramma kun je als bedrijf je eigen facturen maken om naar de klanten te sturen. Deze facturen zien er professioneel uit maar kun je wel volledig naar je eigen wens maken zodat ze ook goed bij je bedrijf en de huisstijl passen en daarnaast duidelijk herkenbaar zijn voor je klanten.