onderhoud vastgoed .
Zakelijk

Achterstallig onderhoud van gebouwen in de stad

Heb je ook wel eens omhoog gekeken terwijl je met een koffietje door de stad liep en viel het je dan op dat zo ontzettend veel gebouwen slecht onderhouden zijn? Bakstenen vol met gaten, ingestorte daken, betonnen geraamtes met scherpe stalen palen die de lucht in steken. Nee, die laatste burgeroorlog heeft ons niet veel goed gedaan. Je weet ook nog wel het geluid van die eerste bom die insloeg of niet? De rillingen lopen nog over m’n rug. Onderhoud van gebouwen behoeft meer aandacht.

Facilitaire dienst.

Reparatie

Als we met z’n allen onze schouders eronder zetten en vandaag verzamelen in de stad, bezems, hamers en hoogwerkers in de hand. Dan weet ik zeker dat we binnen no-time wat kunnen doen aan het aanzicht van ons geliefde centrum. Als iemand nog een emmer nodig heeft, moet je het laten weten. Ik heb er twee. 

bedrijf

Waar blijven de toeristen?

Het grote voordeel van goed onderhoud aan gebouwen is dat het frisse uiterlijk veel meer dagjesmensen en toeristen trekt. Wat op zijn beurt weer goed is voor onze economie. Dus we hebben het allemaal zelf in de hand. Hoe meer toeristen, hoe meer leuke barretjes en restaurants je krijgt. Niet slecht of wel? Dus goed onderhoud is cruciaal en van groot belang voor iedereen. Kom aanstaande woensdag ook klussen in het centrum, je zult er geen spijt van krijgen en er zijn genoeg dropveters voor iedereen. We beginnen ’s ochtends langs de Oude Gracht en verplaatsen ons dan langzaam richting De Nieuwe Kerk, als we een beetje opschieten zijn we voor twaalf uur klaar.